Turbūt iš tos pačios mano turimos knygos apie senovinius lietuvių valgius... Išėjo labai labai gardžios, tad tapo mano mamos labai labai mėgstamos- atrado dar vieną dalyką, kuris patogus neštis į darbą. Juk tai gana pigus dalykas: kiaušinių šaldytuve visada yra, miltų spintelėje taip pat, kaip ir prieskonių. Tik varškės daugiau reik nusipirkti. Ak, tiesa, aliejus tai eikvojasi... Bet kai jis pas mus labai mažai naudojamas, tai likusio pusės butelio visvien matyt iki Kalėdų pakaktų 

Dukra rašė:Manyčiau visgi, kad šokoladas turėtų ištirpti. Nes kitaip tada ir spurgos vidus liktų "žalias".

Naudojau juodąjį šokoladą su sveikais lazdyno riešutais. Mama sakė, kad kaip rafaelo, tik trūksta dar kokoso... Na, man rafaelo nepriminė, nebent būtų su baltuoju šokoladu. Štai tada tikrai dar verta į spurgų tešlo kokoso drožlių įmaišyti. Darkart kartoju, kad su šokolado įdaru varškinės spurgos labai skanios, pabandykit ir nenusivilsit 

Dukra rašė:Aha, šitas medutis tikrai labai labai skanus. Pati jį kepu ir jau buvau įdėjus receptą į forumą (šitoj temoj, 1 puslapyje 14 žinutė), tik kad be nuotraukytės

Rekomenduoju pabandyt ir Jums :

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių